Ağu201428

Eveeet, geldik serimizin şimdilik son videosuna. Toplamdaki üç videoyu izlediyseniz Datça’ya aşık olmuş olabilirsiniz.

Daha önce de söylediğim gibi, 30 metre üzerindeki görüş ve suyun sıcaklığı insanı dalışlarda çok rahatlatıyor. Fakat yapılan bu derin dalışlar, kesinlikle hata kaldıracak dalışlar değil. O nedenle her dalışta mutlaka ama mutlaka emniyet dalgıcı bulunması gerekiyor.

Bu dalışlarda yanımda bulunan kardeşim Barış Antalyalı’ya çok teşekkür ederim.

İzleyin, beğendiyseniz yorum yapmayı ve paylaşmayı unutmayın lütfen 🙂

Datça Episodes Three from Gokhan Senses on Vimeo.

  1. fatih ergün dedi ki:

    Yaklaşık iki senedir sizi takıp edıyorum ben de bu işe çocukluktan berı meraklı bırı olarak anca vakıt ayırıp amatörce dalmaya başladım fakat egıtım alabılecegımız yerlerın eksık olması bu işi dogru yapabılmemıze engel sızden rıcam nerden eğitim alabiliriz bu iş sanki meslek sırrı gibi saklıyo oysa bana öğretilen bir memleket te boynuz kulağı geçmezse o memleket te zanaat bitermiş yani bilgi paylaştıkça çoğalır . Başarılarınızın devamını dılerım sağlıcakla kalın .

    • focafatihi dedi ki:

      Fatih Bey ilginize çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Eğitim alabileceğiniz farklı sistemler ve hocalar mevcut. Tssf’nin eğitmenleri bulunuyor, Koray Demirel, Serhan Dağdan gibi. Ssi diye çok kurumsal bir kurumun eğitmenleri var Kemal Yayöz ve Mehmet Arıkök gibi. Bu insanlar ile facebooktan veya kendi websitelerinden diyalog kurabilir, kursları hakkında bilgi alabilirsiniz. Saygılarımla. Selamlar

  2. degerli arkadaşım,kardeşim Gökhan ŞENSES,iki yılı aşkın arkadaşlıgımız süresince geçirdigimiz zamanlarda yaptığımız dalışlarda seninle ilgili şunu gördümki,gerek dostluğun gerekse sporcu kimliğin seninle çok iyi bir şekilde birleşmiş.önunde uzun ve başarılı yılların seninle oldugunu temenni ediyorum.beraber yaptığımız dalışlardanda aşırı keyif aldığımı belitmedende geçemeyeceğim,seni tanıdığıma bir arkadaş bir kardeş sahibi olduğuma çok memnunum.nefesin bol olsun 🙂

    • focafatihi dedi ki:

      Canım kardeşim, aynı düşünceleri ben de paylaşıyorum seninle. Bir kardeşi, dostu bırak, düzgün bir arkadaşı zor edindiğimiz dönemlerde senin gibi bir kardeşle tanışmış olmak bizim için de çok büyük şans. Bir insanın başarısının arkasında hep insanlar vardır. Dalış bana göre bir başarı değil, ama derine dalmayı, balık vurmayı bir başarı göstergesi olarak alacaksak sen olmasan ben de bu şekilde dalış yapamam ve avlanamam. Umarım hayatımız hep böyle güzel, birlikte devam eder.

  3. barıs antalyalı dedi ki:

    teşekkürler kadeşim.umarım uzun uzun yıllar geçiririz 🙂


*