Oca201523

Tatil günlerinde sabah kalkıp bir şeyler atıştırdıktan sonra en sevdiğim şey kahvemi alıp bilgisayarımın başına oturmak. Takip ettiğim web sayfalarındaki yeni yazıları okuyup, sosyal medyada olan biteni takip etmek. İnsan düşündükçe üretken ve yaratıcı oluyor. Fakat maalesef bu hayat mücadelesi içerisinde ne oturup nefes alacak, ne de düşünecek vakit bulamayabiliyoruz.

Ben de bu mücadele içerisinde bazen siteyi ihmal ediyorum. Aslında sürekli olarak kafamda düşünceler oluyor fakat bunları yazıya dökmek ve sizlerle paylaşmak için fırsat bulamayabiliyorum.

Undrwtr

61. Milliyet Gazetesi Yılın Sporcusu Ödülleri 

Geçtiğimiz günlerde Milliyet Gazetesi Yılın Sporcusu Ödülleri verildi. Bizler için çok önemli bir kişi aldı ödülü.. Şahika Ercümen.

Swiss Otel’de düzenlenen ödül töreninde Milliyet okurlarının oylarıyla 2014 yılı için zirveye çıkanlar, ödüllerini aldı. Bu tür başarılar hem çok zor, hem de çok önemli. Takipçisi az olan bir spor dalının insanlar tarafından fark edilerek, takdir edilmesi kadar güzel bir şey yok. Bu nedenle Şahika Ercümen’i buradan da tebrik etmek istiyorum.  Umarım başarılarının devamı gelir.

Sahika Ercumen

 


*